FAQ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате ли врати на склад?
Практически е невъзможно да поддържаме цялата предлагана гама на склад, поради голямото разнообразие от „строителни отвори“.По стандартни размери ли се изработват вратите?
Не. Всяка врата се изработва  по индивидуален  размер. След като клиента избере вратата, технически експерт посещава обекта и взима точните размери, по които след това се прави вратата.

Каква е разликата между касовата и патронната брава?
За разлика от касовата брава, при която секретността е в самата брава , то при патронната брава това не е така. При патронната брава същинската сигурност идва от патрона, естествено в комбинация с бравата и външната защита, но патрона е най-видимото и следователно уязвимо място. Затова ние предлагаме възможност за избор на патрони, в зависимост от желаното ниво на сигурност.

Какви са основните разлики между патроните?
Външно не е голяма. Основната разлика е скрита във вътрешността на патрона. Например патронът Abloy е изработен във Финландия и е единствения патронен механизъм без пружини с патент на ключа и ключалката, за разлика от повечето патрони, продавани на пазара. Той е изключително устойчив на климатични условия. Изработката на дубликати на ключовете става единствено в оторизирани ключарски ателиета след представяне на съответните документи за собственост. Възможно е изграждане на мастър системи с различни продукти.

Може ли да се монтира врата, ако още няма готов под?
Да, може. Достатъчно е да има предварително яснота какво ще бъде нивото на готовия под.Имате ли сервиз?
Да. Ние предлагаме както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване, така че изцяло да задоволим потребностите на нашите клиенти. Извършваме ключарски услуги и на врати, които не сте закупили от нас.

При какви условия на строителния отвор може да се монтира интериорната врата?
Препоръчително е интериорните врати да се монтират при готова настилка и стени.

Мога ли да си поръчам сега гаражната врата, а автомата за нея в последствие?
Разбира се. Всички предлагани модели врати могат да се ползват ръчно или автоматично. За ръчно ползване при секционни врати е необходимо да се поръча обков и заключване.

Какво всъщност мога да избирам?
Всичко! Изгодата от поръчване на врати директно при оторизиран представител на производителя е и в това, че можете да повлияете върху параметрите, които не можете да промените при вратите, които са доставени в склад, със стандартни за проиводителя параметри.