Клиенти

 

ЕТ „Костадин Костадинов“, „Франбул“ ООД, „ВИП Полис“ ООД, „Кордеел-България“ ЕАД, „Макт инженеринг“ ООД, „Астроко“ АД, „Светлострой“ ЕООД, „Ози Билд“ ЕООД, „ЛТТ – 91“ ООД, „Билд-ЕК“ ООД, „Солти – 06“ ООД, „СИ-КАМ 21“ ООД, „Телекомплект САТ“ ООД, „МПИ-партнърс“ ООД, „Динамика консулт 2004“ ООД, „Селект – ЕМ“ ЕООД, „Хримас“ ЕООД, „Сигма П“ ООД, „София Ню Пропърти“ ЕООД, ЕТ „Алерт“, „Прецид Ал“ ЕООД, „Аримекс“ ЕООД

Референции: ТТЛ Контракт ООД, Ебонит Лайт ООД, Контракт Сити ООД, Фина 5 ООД