За нас

 

Фирма Евстатиев Дорс ЕООД е създадена през 2007 г. от Евгени Евстатиев с основен предмет на дейност „Търговия на стоки за бита и индустрията”. Акцент в дейността е дитрибуцията на богата гама блиндирани врати, интериорни врати, гаражни врати, индустриални врати, противопожарни врати, специални и други врати, обков, стъклопакети.
В областта на блиндираните врати за апартаменти и офисните входни врати фирмата си сътрудничи успешно с водещи европейски производители.
Гаражните и индустриалните врати са от най-големия европейски производител – Hörmann.
Други партньори на Евстатиев Дорс са компании като Интеза ООД – внос, дистрибуция и сервизна поддръжка на заключващи системи и аксесоари, Porte-italiane, Полимекс, БСМ, Ергон и др.

В Изложбените центрове на Евстатиев Дорс са представени различни модели врати, които могат да гарантират сигурност (заключващи системи Abloy, Mul-T-Lock, Securemme, FIAM), топло- и звукоизолация, комфорт, уют, безопасност и лукс на Вашия дом, офис, вила, апартамент, гараж, склад, цех, завод и т.н.
Всяка една врата може да бъде проектирана по Ваш вкус и изисквания откъм визия, дизайн, ниво и степен на сигурност.

Продуктовата гама при жилищните врати се допълва от стилни интериорни фалцови врати с висококачествени ламинатни покрития в над 20 цвята.

Благодарение на добрия опит, квалификация и познаване на пазара, натрупан в други компании, Евстатиев Дорс работи успешно повече от десетилетие и все повече клиенти се доверяват на професионализма, гъвкавостта, бързината и коректността, с които са обслужвани.

Целевите клиенти на Евстатиев Дорс са както единичните клиенти, така и строителните компании, с част от които фирмата работи в София и страната.
В гамата на услугите се включва монтаж на всички предлагани продукти, гаранционен и извънгаранционен сервиз, настройка на RFID – карти и чипове, копиране, програмиране и кодиране, ключарски услуги, транспорт и др.