Гаражни врати

Гаражните секционни врати се отварят вертикално и са разположени под тавана. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Освен това те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния материали.

Гаражна врата

Гаражни врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход комбинират в себе си високо качество и усъвършенствана техника с дълготрайна употреба и безопасно обслужване. Предлагат се в множество атрактивни стоманени мотиви с обшивка на линии или на касети, както и от дърво. Цветовете и декорираните повърхности поставят допълнителни акценти.

Гаражна врата

Гаражни врати RollMatic

Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана, се отварят вертикално и не се нуждаят от място в гаража. Формата на отвора на гаража е без значение при монтажа – правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

Гаражни врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Гаражни врати RollMatic